Antena Căutare

Theodor Paleologu: "Basescu e Popeye Marinarul"

Elena Udrea nu are corespondent in literatura universala. Sau cel putin asa sustine vicepresedintele PDL, Theodor Paleologu, intr-un interviu acordat jurnalistilor de la Adevarul. In acelasi material, vicepresedintele PDL l-a comparat pe Traian Basescu cu Popeye marinarul sau capitanul Ahab, din "Moby-Dick".


"Popeye Marinarul, bineinteles, mai e capitanul Ahab, din Moby-Dick, ar mai fi, nu stiu daca ati vazut, filmul "7 pacate", cu Marlene Dietrich si John Wayne, e o cantareata de cabaret jucata de Marlene, Bijou, si are un bodyguard ,care e un marinar bataus, dar care e cel mai tare la batai, ala care ramane ultimul in picioare si mai culege cate unul de pe jos si ii mai da un pumn"

Mircea Badea a speculat la maxim momentul in emisiunea "In Gura Presei" VEZI IN VIDEO!



Iar daca pana acum in viziunea lui Paleologu pleasca pentru PDL era Traian Basescu, situatia pare ca s-a schimbat.

"Noua pleasca a PDL-ului e Crin Antonescu. Pentru ca a impins PNL pana la disolutie in bratele PSD si a deschis o cale regala unui partid care altminteri e uzat de guvernare, de criza, de prostii comise in timp samd"

Vicepresedintele PDL s-a inscris in competitia interna din partid pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitalei la alegerile din 2012.

sursa: Antena3

foto: Intact Images

Cristian Preda vrea sa candideze la Primaria Capitalei... Principele Radu: "Basescu are un dispret abrupt pentru constitutionalism"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x