Antena Căutare

Theodor Paleologu: "Basescu e Popeye Marinarul"

Elena Udrea nu are corespondent in literatura universala. Sau cel putin asa sustine vicepresedintele PDL, Theodor Paleologu, intr-un interviu acordat jurnalistilor de la Adevarul. In acelasi material, vicepresedintele PDL l-a comparat pe Traian Basescu cu Popeye marinarul sau capitanul Ahab, din "Moby-Dick".


"Popeye Marinarul, bineinteles, mai e capitanul Ahab, din Moby-Dick, ar mai fi, nu stiu daca ati vazut, filmul "7 pacate", cu Marlene Dietrich si John Wayne, e o cantareata de cabaret jucata de Marlene, Bijou, si are un bodyguard ,care e un marinar bataus, dar care e cel mai tare la batai, ala care ramane ultimul in picioare si mai culege cate unul de pe jos si ii mai da un pumn"

Mircea Badea a speculat la maxim momentul in emisiunea "In Gura Presei" VEZI IN VIDEO!



Iar daca pana acum in viziunea lui Paleologu pleasca pentru PDL era Traian Basescu, situatia pare ca s-a schimbat.

"Noua pleasca a PDL-ului e Crin Antonescu. Pentru ca a impins PNL pana la disolutie in bratele PSD si a deschis o cale regala unui partid care altminteri e uzat de guvernare, de criza, de prostii comise in timp samd"

Vicepresedintele PDL s-a inscris in competitia interna din partid pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitalei la alegerile din 2012.

sursa: Antena3

foto: Intact Images

Cristian Preda vrea sa candideze la Primaria Capitalei... Principele Radu: "Basescu are un dispret abrupt pentru constitutionalism"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x