Antena Căutare

Traian Basescu: "Le cer presedintelui interimar si premierului sa-si asume responsabilitatea pentru raul facut Romaniei"

Traian Basescu a tinut o conferinta de presa, luni seara, la sediul sau de campanie. Iata cele mai importante declaratii!

"De cateva zile, de cand conduc statul, au reusit sa aduca Romania la un nivel de credibilitate incredibil de scazut."

"Minciuna a fost o arma prin care au ajuns sa detina putere. I-au pacalit pe romani ca stiu ce au de facut, ca ei respecta legea."

"In ultimele zece zile, au reusit sa devina puterea care a facut cele mai nepermise incalcari neconstitutionale dintre toate statele UE. Au coborat standardul de credibilitate al Romaniei mult sub ce e permis pentru un stat membru si au dat cu piciorul la tot ce au facut romanii in tot procesul de integrare."

"Azi incearca sa arunce vina pe mine, pe Monica Macovei, pe Cristian Preda, in conditiile in care niciunul dintre noi nu i-a pus sa treaca la dezmembrarea statului."

"Ei nici azi nu inteleg ca UE e o poveste despre democratie si valori. Respectarea acestor percepte ale lumii civilizate, valorile UE, inseamna pentru Romania respect, bani pentru subventii la agricultura, dreptul la libera circulatie, liber acces pe piata fortei de munca in state ale UE, bani pentru infrastructura, bani pentru mediu, pentru reconversie profesionala etc. Asta inseamna respectarea valorilor, pana la urma."

"Deprecierea leului e exact semnalul pe care ar trebui sa-l vada toti romanii, ca ce fac acesti oameni e in neregula, e impotriva interesului Romaniei. Sunt deja zeci de investitori care au renuntat sa mai faca investitii in Romania. Dintre cei care au deja investitii, e o lista care devine din ce in ce mai lunga de investitori care pleaca."

"Fac un apel la cei care azi conduc tara: Opriti-va din incalcarea regulilor de convietuire democratica a statelor in interiorul UE!"

"Le cer presedintelui interimar si premierului sa-si asume responsabilitatea pentru raul facut Romaniei."

FOTO: Intact Images

Victor Ponta: "Basescu a baut impreuna cu Voronin si a trait bine in comunism"... Brasov: Peste 5.000 de persoane participa la mitingul USL pentru demiterea lui Basescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x