Antena Căutare

Traian Basescu este de acord cu alegerile comasate: "E practic!"

Traian Basescu a declarat, miercuri, in cadrul unui interviu la postul public de radio, ca este de acord cu comasarea alegerilor.

Presedintele a afirmat ca sustinerea alegerilor parlamentare in acelasi timp cu cele locale nu va afecta in niciun fel democratia.

Seful statului sustine ca si-a dorit suprapunerea mandatului presedintelui cu cel al Parlamentului, argumentand ca alegerile sunt imprastiate astfel incat in Romania se voteaza in fiecare an.

"Eu insumi am cerut si am spus-o public ca sunt gata sa revenim la suprapunerea mandatului presedintelui cu al Parlamentului, exact pentru ca suntem o tara care ne-am imprastiat alegerile in asa fel incat aproape in fiecare an avem alegeri. Deci, eu cred ca nu afecteaza cu nimic democratia ca am o urna pentru primar si una pentru parlamentar. Cred ca nu afecteaza cu nimic daca am si o urna pentru consilier. Important este sa am stabilitate. Este foarte importanta stabilitatea politica si a continua reformele incepute in 2009, 2010", a declarat traian Basescu.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Traian Basescu: Petreceti sarbatorile cu relaxare, Romania nu va intra in derapaj in 2012... Primari PDL fac presiuni la Finante pentru a primi bani pe final de an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x