Antena Căutare

Traian Basescu, huiduit inaintea discursului de Ziua Marinei

Presedintele Traian Basescu a fost fluierat si huiduit, duminica, in momentul in care a mers la tribuna amenajata pe faleza din apropierea Cazinoului din Constanta pentru a-si sustine discursul cu ocazia Zilei Marinei.

In momentul in care presedintele a mers la microfon, din multimea adunata pentru a asista la ceremonii s-au auzit fluieraturi si cateva huiduieli.

Presedintele, insa, le-a ignorat si si-a inceput discursul, spunand ca participa cu placere la Ziua Marinei, care coincide cu Sfanta Maria, protectoarea marinarilor.

Manifestarile prilejuite de sarbatorirea Zilei Marinei Romane, la 150 de ani de la infiintarea Fortelor Navale Romane moderne, au inceput la ora 09.55, cand presedintele Traian Basescu a fost intampinat de Garda de Onoare.

Sunt prezenti la manifestari si ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, precum si oficialitati militare si civile, iar la ceremonii participa aproximativ 3.000 de persoane.

Ziua Marinei Romane este sarbatorita in fiecare an la 15 august, odata cu sarbatorirea Sfintei Marii - Praznicul Adormirii Maicii Domnului, de mai bine de un secol.

Seful PNL Cluj ii cere lui Basescu convocarea CSAT pe tema autonomiei... Neculai Ontanu va candida la Primaria Capitalei, din partea UNPR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x