Antena Căutare

Traian Basescu, nemultumit de masurile economice luate de Guvern

Cat de mare e criza financiara din Romania? Am imprumutat deja aproape 20 de miliarde de euro, iar Traian Basescu a invocat astazi posibilitatea contractarii unui nou imprumut, daca Guvernul continua sa faca cheltuieli fara sa cunoasca sursele de finantare.

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat in cadrul sedintei de bilant a Ministerului Apararii ca, la sfarsitul acestui an, Romania ar putea fi nevoita sa faca un nou imprumut financiar pentru a plati cheltuielile, in cazul in care Guvernul nu va tine situatia sub control.

"La sfarsitul anului 2010 ar trebui sa facem un nou imprumut ca sa putem sa platim toate facilitatile de care au beneficiat categorii in mod nejustificat. Sporul de zambet, in administratia locala. Spor sa vina imbracat decent, sau mai stiu eu ce sporuri, ca are o antena pe deasupra cartierului. Nu putem sa ne batatorim perspectiva de a imprumuta alti bani pentru 2011-2012, pentru ca sacrificam chiar dezvoltarea Romaniei", a declarat Traian Basescu.

Seful statului a atras atentia ca nu trebuie sa se mai faca cheltuieli fara sa se cunoasca sursele de finantare. "Am mers prea departe cu veselia de a cheltui fara sa ne intrebam de unde vin sursele de finantare", a declarat Basescu.

Chiliman: Vreau sa fac din PNL cel mai valoros partid din Capitala... Scutul anti-racheta: Trei baterii interceptoare, in Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x