Antena Căutare

"Transhumanta" electorala: De frica alegerilor, parlamentarii isi schimba colegiile

Teama unui esec electoral ii face pe multi parlamentari sa fuga in colegii cu sanse. Vorbim de nume sonore din opozitia damboviteana, precum Vasile Blaga, Elena Udrea sau Cristian Boureanu. Dar permutari sunt si in tabara USL. Crin Antonescu si Calin Popescu Tariceanu, de exemplu, schimba si ei colegiul.

Vicepresedintele PDL Cristian Boureanu schimba colegiul din Arges pe unul din judetul Vaslui. Pare decis sa castige lupta electorala, mai ales ca a inceput campania in mod traditional: a impartit sute de sarmale la un targ de toamna.

Dupa esecul de la Primaria Capitalei, Vasile Blaga lasa Bucurestiul pentru un colegiu din Timis.

Iar de furia oamenilor pare sa fuga si Elena Udrea care lasa colegiul din Drumul Taberei din Capitala pentru unul din Neamt, in fieful lui Gheorghe Stefan. Colegii de partid spun insa ca fostul ministrul al Dezvoltarii nu ar avea probleme cu electoratul.

Permutari de ultim moment sunt insa si in tabara USL. Liderul PNL, Crin Antonescu a dat Sectorul 1 al Capitalei pe un colegiu din Sectorul 3. Iar fostul primier Calin Popescu Tariceanu candideaza si el la Bucuresti. Acesta pleaca din colegiul castigat in 2008 in Ilfov pentru in loc in parlament din Sectorul 1. O alta surpriza din tabara social democratilor o constituie candidatura lui Mircea Geoana in colegiul sau din Dabuleni, cu sustinerea USL.

Doar patru ministri din guvernul condus de Victor Ponta nu vor intra in campania pentru alegerile parlamentare, programate pentru 9 decembrie, ceilalti 17 ministri urmand sa candideze in colegii electorale din 14 judete.

Ion Iliescu, huiduit si apostrofat de revolutionari in fata sediului PSD ... "Umbra" lui Mihai Razvan Ungureanu a incasat aproape 500.000 de euro pe servicii de imagine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x