Antena Căutare

Udrea condamna obiceiul primarilor din Capitala de a-si pune numele pe realizari: Putina decenta nu strica

Elena Udrea pozeaza in simplu bucurestean in ultima postare pe blog. Aceasta marturiseste cum un sistem de supraveghere video i-a atras atentia pe strazile din Capitala, insa ceea ce a deranjat-o a fost semnatura primariei de sector pe proiect.

"Zilele trecute, umbland prin Bucuresti (pe unde altundeva sa umblu?), am citit pe o placuta agatata de un stalp ca in zona exista sistem de supraveghere video. Pret de o secunda, in minte mi s-au amestecat doua ganduri. Unul pe care il aveam frecvent cand, in calitate de ministru, semnam cu primariile contracte de finantare europeana pentru astfel de retele video. [...] Ceea ce, intr-un fel, m-a bucurat. Dar, in secunda urmatoare, am citit si continuarea. Primarul de sector ne anunta ca proiectul i se datoreaza. Lui, direct si total, nici macar Primariei! Mi s-a parut penibil si exagerat si mi-am amintit de nenumaratele situatii similare pe care le-am intalnit, in Bucuresti sau peste tot in tara, in care primarii isi aroga investitiile publice prin placute informative platite tot din banii cetatenilor, de parca le-ar fi facut singuri si din banii lor!", spune fostul ministru MDRT.

"Am uitat de situatia respectiva pana seara trecuta, cand am citit ca exista o initiativa la nivelul Consiliului General al Municipiului Bucuresti de interzicere a unor astfel de practici. In mod cert, voi cere consilierilor PDL sa o sustina, incecand astfel sa determinam un comportament moral al alesilor fata de comunitatea care i-a votat", mai noteaza aceasta.

Foto: adevarul.ro

UDMR vrea sa modifice Constitutia si sa transforme maghiara in limba oficiala... Deputatul PDL de Timis, Marius Dugulescu, trece la PNL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x