Antena Căutare

Udrea, noua Cruella de Vil! Vezi cum se ocupa de legea eutanasierii cainilor!

Eutanasierea cainilor fara stapan i-ar putea costa functia pe democrat-liberali. Ministrul Elena Udrea a dat o circulara in PDL pe acest subiect. Mai exact, membrii de partid trebuie sa stranga semnaturi de la cetateni pentru eutanasierea maidanezilor. Cine nu se conformeaza ordinului risca sa isi piarda functia.

Decizia privind inceperea unei campanii de strangere de semnaturi pentru eutanasierea maidanezilor a fost luata in cadrul Biroul Permanent al Municipiului Bucuresti al PDL din 3 noiembrie. Printre participantii la sedinta s-au numarat sefa organizatiei Bucuresti a PDL, Elena Udrea, Vasile Gherasim, Costica Canacheu si Sorina Placinta, responsabilul principal de campanie fiind chiar Sorina Placinta.

In acest sens, Udrea si-a instiinat colegii de partid ca pana la 1 decembrie trebuie sa stranga cel putin 500.000 de semnaturi de sustinere de la bucuresteni pentru a-i eutanasia pe maidanezi.

Democrat liberalii trebuie sa bata la usile scolilor, spitalelor si asociatiilor de locatari. Persoanele ce detin functii cu sprijinul PDL Bucuresti au obligatia sa stranga 2000 de semnaturi, iar fiecare colegiu din Bucuresti cate 10. 000. Cine nu se conformeaza isi pierde functia, se arata in circulara trimisa de Udrea.

Proiectul de lege privind eutanasierea cainilor fara stapan a starnit numeroase controverse pe plan politic. In timp ce PDL se lupta ca acest proiect sa treaca de Parlament, opozitia se opune vehement.

Sursa: Antena3

Alarma de incendiu la Senat! Geoana, pus pe glume: Cred ca o sa se revoce tot Senatul!... PSD nu a mai cerut inlocuirea lui Geoana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x