Antena Căutare

Udrea: Protestatarii din Piata Universitatii care fac politica sa treaca la munca

Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, ii sfatuieste pe protestatarii din Piata Universitatii care fac politica sa treaca la munca, conform unei declaratii citate de Mediafax.

"Pentru cei care cu adevarat sunt nemultumiti si si-au spus nemultumirea in strada avem toata intelegerea si incercam sa gasim solutii la problemele lor. Pentru ceilalti, care fac din asta politica, eu zic ca e mai bine sa treaca la munca"


In legatura cu cei care isi striga nemultumirea in Piata Universitatii, ministrul si-a aratat toata intelegerea si disponibilitatea.

"Avem toata compansiunea si am incercat si incercam sa indreptam lucrurile, sa gasim solutii si, in primul rand, incercam sa fim extrem de deschisi".

Aceasta a mai spus celor cu adevarat nemultumiri ca Puterea a recunoscut ca au fost si lucruri pe care nu le-a facut asa cum s-au asteptat oamenii.

Udrea a incheiat spunand ca toti cei aflati la conducere isi doresc sa le dea incredere celor din strada ca stiu pe ce drum se afla tara in acest moment.

Foto: Intact Images

Presedintele Traian Basescu invita luni partidele la consultari... Emil Boc: Coalitia are majoritate in Parlament, important e sa ne mobilizam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x