Antena Căutare

Udrea: USL se dezintegreaza la Bucuresti

Fostul ministru MDRT si actuala sefa a PDL Bucuresti, Elena Udrea, lanseaza un nou un atac dur la adresa uniunii social-liberale. "E un mod superficial de-a face politica, la ciupeala", scrie democrat-liberala pe blog.

Udrea isi sustine argumentele despre dezintegrarea USL la nivelul Capitalei prin demiterea lui Andrei Chiliman de la conducerea PNL Bucuresti.

"Uniunea Social-Liberala este o constructie politica artificiala, conjuncturala, creata cu un singur scop: castigarea alegerilor. Nu are absolut nicio legatura cu ce inseamna cetateanul si nevoile sale. De altfel, reprezentantii sai nici nu mimeaza vreo solutie, ci doar incearca, in fiecare seara, pe toate posturile de televiziune, sa ii convinga pe romani ca responsabilitatea politica e o greseala. E un mod superficial de-a face politica, la ciupeala, care nu imbunatateste deloc viata romanilor, ci incearca sa satisfaca doar pretentiile de putere ale PSD-istilor si PNL-istilor. [...] Se joaca la rupere, iar victime cad cei care nu intra in jocul celor trei decidenti. De astazi, asa cum se prezinta lucrurile, PNL nu mai exista la Capitala", scrie Udrea.

Sefa PDL Bucuresti acuza liberalii si de faptul ca manipuleaza sondajele de opinie.

"Pana ieri, USL-ul poza intr-un monolit care se lupta cu „tirania" Presedintelui. Victor Ponta rupea scrisoarea de la Traian Basescu in modul cel mai cabotin cu putinta, iar discutiile de la televiziunile prietene nu uitau sa aminteasca despre problemele din PDL. Iata ca, de fapt, lucrurile stau cu totul invers: USL se dezintegreaza si dispare la umbra marilor si ilustrilor sai conducatori, stand pe un adevarat butoi de pulbere, care in curand va si exploda", mai spune Udrea.

Udrea lanseaza ipoteza ca USL-ul are mari probleme la nivelul candidatilor din Bucuresti pentru alegeri locale "apeland la Oprescu" si tocmai de aceea a exercitat o presiunea pe formatiunea democrat-liberala, pentru a-si ascunde slabiciunile.

"Aceste scandaluri care se tin lant la nivelul USL arata de ce bucurestenii nu trebuie sa-si puna sperantele si increderea intr-o constructie politica de tip Frankenstein. [...] PDL ramane solutia cea mai buna pentru bucuresteni. Pe de o parte, pentru ca este singurul partid de numele caruia se pot asocia proiecte mari de infrastructura pentru Capitala (Pasajul Basarab, Stadionul National, statia de epurare de la Glina etc.). Pe de alta parte, pentru ca e un partid echilibrat, cu o structura politica foarte stabila, care poate sa le reprezinte mai bine interesele. Nu este o constructie politica realizata doar pentru a castiga alegerile si a se dizolva apoi in scandaluri zgomotoase asa cum este USL", incheie Udrea.

Foto: Intact Images

Antonescu ii raspunde lui Chiliman: Nu joc poker!... Andrei Chiliman: "Inca astept o explicatie de la Crin Antonescu referitoare la demiterea mea"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x