Live acumFilm: Alice in Tara Oglinzilor (SUA 2016)
Prime Time 20:00Film: Parker

UPDATE! Revocarea Robertei Anastase nu a fost supusa votului. USL a parasit sala de plen

Liderii USL au solicitat, miercuri, suspendarea presedintelui Camerei Deputatilor, Roberta Anastase. Anuntul a fost facut de presedintele PSD, Victor Ponta, in cadrul reuniunii grupurilor parlamentare ale USL din Camera Deputatilor.

UPDATE 11:40 - Parlamentarii USL au parasit sala de plen a Camerei Deputatilor, nemultumiti de faptul ca cererea de revocare din functie a presedintelui forului, Roberta Anastase, nu a fost supusa votului.


Liderul PSD a aratat ca solicitarea de revocare vine din partea partea grupurilor parlamentare ale USL si se refera la aplicarea unei sanctiuni prevazute de Regulament fata de Roberta Anastase, pentru incalcari repetate, comise cu buna stiinta si intr-un mod in care pregatirea lui juridica il obliga sa o defineasca drept recidiva si infractiuni continuate.

"Doamna Anastase, ca orice om care comite infractiuni, nu e singura. Ieri, cu votul a patru minti stralucite din Comisia juridica, in absenta celor 21 de membri ai comisiei, domnul zootehnist Buda ne-a modificat Constitutia. Iar doamna Anastase ne-a explicat cum Constitutia va fi adoptata tacit. Aceasta este discutia dintre doamna Anastase si presedintele Basescu, in public", a declarat Victor Ponta, conform Mediafax.

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, vineri, ca parlamentarii USL nu vor reveni la lucrarile Camerei Deputatilor deoarece Roberta Anastase ii fura.

"La Camera, nu. La Camera revenim degeaba, ca ne fura Anastase. La Camera, cu Anastase care ne fura, nu, pentru ca putem sa fim 300 la 2 si tot ne numara ca sunt ei mai multi", a aratat Ponta, adaugand ca la Senat, "din fericire, domnul Blaga numara corect, ii iese matematica".

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat, vineri, in legatura cu acuzatiile formulate la adresa sa de liderul PSD Victor Ponta, ca in Saptamana Mare trebuie lasate la o parte disputele politice si ca ii ureaza lui Ponta si familiei acestuia: "Paste fericit si linistit!".

foto: Intact Images

Recomandari