Antena Căutare

UPDATE! Sorin Oprescu nu a aprobat decat partial mitingul USL

Partidul Social Democrat si-a anuntat, astazi, participarea la mitingul de protest organizat joi de PNL.

UPDATE 17.30: Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, nu a aprobat traseul marsului solicitat de USL. Uniunea a cerut aprobare pentru a pleca de la Arcul de Triumf si a ajunge pana in Piata Universitatii, joi, in jurul orelor 17.30. Oprescu nu a dat aprobare insa decat pentru traseul Arcul de Triumf - Piata Victoriei.

Mitingul a fost anuntat inca de luni de PNL si PC.

Partidul National Liberal a depus la Primaria Capitalei o solicitare pentru a organiza joi un mars urmat de un miting de protest in Piata Universitatii din Bucuresti. Organizatorii mizeaza pe prezenta a trei, patru mii de oameni. Inca nu se stie daca acesta va fi punctul final, ori marsul va continua pana in Piata Constitutiei. Potrivit jurnalul.ro, se pare ca punctul de adunare va fi Arcul de Triumf, de unde se va pleca pe traseul Kiseleff, Piata Victoriei, Piata Universitatii.

Surse din partid au precizat ca la miting vor participa si liberali din teritoriu. Organizatorii mizeaza pe prezenta a 3-4.000 de persoane.


Foto: Intact Images

Olguta Vasilescu, despre Boc si Basescu: "Prosti, prosti, dar insista!"... Ioan Oltean cere, personal, scuze in numele colegilor de partid care i-au jignit pe protestatari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x