Antena Căutare

UPDATE! Victor Ponta, plangere penala pentru amenintare si santaj impotriva lui Traian Basescu si Sorin Blejnar

Victor Ponta a depuse o plangere penala impotriva presedintelui Traian Basescu si a presedintelui ANAF, Sorin Blejnar. Liderul PSD il acuza pe presedinte de santaj si a prezentat documentele care stau la baza acesteia.

Victor Ponta a declarat ca presedintele Basescu si Sorin Blejnar trebuie sa fie pedepsiti conform legii. "Trebuie sa se aplice legea in cazul domnului Basescu si domnului Blejnar", a declarat presedintele PSD.

„La intalnirea de la Cotroceni cu Traian Basescu si Sorin Blejnar am fost amenintat, avertizat, prevenit ca am probleme cu contracte cu Turceni si Rovinari", a declarat liderul PSD. „Vreau sa demonstrez ca nu mi-e frica de ei si ca ei doi sunt cei care vor avea probleme cu legea", a continuat Victor Ponta.

Presedintele PSD a mai precizat ca din documentele pe care le-a depus alaturi de plangere rezulta ca toate afirmatiile facute de Traian Basescu si Sorin Blejnar au reprezentat o institgare la comiterea unui abuz in serviciu impotriva sa.

„Vreau sa demonstrez ca nu mi-e frica de ei si ca ei doi sunt cei care vor avea probleme cu legea", a continuat Victor Ponta.


Divergentele dintre Victor Ponta si Sorin Blejnar au inceput in urma cu mai multe luni. Liderul PSD l-a acuzat pe seful ANAF ca ar fi facut numirile la varful vamilor, numindu-l "varful aisbergului coruptiei institutionalizate".

In luna iulie, ANAF a sesizat DNA in legatura cu un prejudiciu de 67 milioane de lei constatat la complexurile energetice Rovinari si Turceni.

Sorin Blejnar a declarat, atunci, ca sesizarea nu il vizeaza pe Victor Ponta, dupa ce presa a relatat ca ANAF a trimis o sesizare DNA in legatura cu presedintele PSD, Victor Ponta, si cu senatorul PSD Dan Sova.


Leonard Orban va fi noul sef la Ministerul Fondurilor Europene... Traian Basescu, in vizita oficiala la Washington!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x