Antena Căutare

USL va depune motiune impotriva deciziei de eliminare a subventiilor la gigacalorie

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca va propune ca USL sa depuna motiune la decizia Guvernului de a elimina subventiile pentru pretul gigacaloriei, anunta Mediafax.

"Voi propune introducerea unei motiuni in Parlament pe tema cea mai grava a acestei perioade, si anume scoaterea subventiilor la incalzire, care reprezinta condamnarea la saracie a unui milion de familii printr-o politica a Guvernului Boc si a ministrului Lazaroiu de a lovi exact in cei care reprezinta clasa medie", a spus presedintele PSD.

Ponta nu a precizat daca motiunea va fi una simpla sau de cenzura, mentionand ca acest lucru va fi decis dupa discutii si cu PNL.

El a explicat ca prin decizia de eliminare a subventiilor nu vor fi afectati cei cu venituri mari, intrucat in cea mai mare parte sunt debransati de la sistemul central de incalzire, ci populatia cu venituri cu putin peste 800 de lei pe luna, adica "acel embrion de clasa medie pe care Romania il are".

Guvernul a eliminat subventia acoperita de la bugetul de stat pentru energia termica, incepand cu iarna 2011-2012, iar primariile vor decide daca si in ce conditii vor acorda subventii din bugetele locale.

Foto: Intact Images

Tribunalul Bucuresti a admis cererea de inregistrare a USL... Consiliera vitezomana din Ministerul Transporturilor prinsa de radar a fost demisa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x