Antena Căutare

Vasile Blaga: Daca PDL a fost condus de un caporal in 2004, atunci asa il voi conduce si eu

Secretarul general al PDL Vasile Blaga a declarat luni ca Partidul Democrat Liberal trebuie condus ca in 2004. "Eu am spus in permanenta ca partidul trebuie condus ca in perioada 2001-2004. Daca atunci a fost condus de un caporal, atunci asa il voi conduce si eu.”

Declaratia lui Blaga vine ca raspuns la atacul presedintelui Traian Basescu de duminica seara. Basescu a spus ca PDL "nu poate fi condus prin caprarie, n-are nevoie de caporal, ci de un presedinte".

Partidul Democrat Liberal a fost condus de presedintele in exercitiu Traian Basescu in perioada 2001-2004.

De asemenea, Blaga a adaugat ca nu este nici o noutate in faptul ca Traian Basescu il sustine pe Emil Boc in cursa pentru presedintia PDL.

"Nu doresc se comentez , nu este pentru prima datã cand domnul presedinte declara ca il sustine pe domnul Boc, nu am comentarii in acest sens de facut, nu este nicio noutate, doar ca niciodata in public nu am facut vreo trimitere la faptul ca as fi sustinut de domnia sa", a afirmat Vasile Blaga.

Secretarul general a mentionat si numarul mare de delegati de la Conventia Nationala si a apreciat ca un numar mai mare de delegati il legitimeaza pe cel care va fi ales.

Presedintele Traian Basescu l-a acuzat de asemenea pe Vasile Blaga ca si-a insusit un atac provenit din televiziunile lui Vantu si Voiculescu cand a spus ca vrea sa-i fie seful statului un „partener vertical, nu sluga".

Presedintele Traian Basescu a mai mentionat ca niciodata nu i-a condus cineva campaniile electorale, fiind pusa in tema ideea ca Vasile Blaga a fost seful campaniilor electorale de fiecare data. "Mie niciodata nu mi-a condus nimeni campaniile. Punct. Cine crede ca mie mi-a condus vreo campanie, sa demonstreze ca poate castiga cu alt candidat. Unii care pretind ca m-au facut pe mine sa castig n-au castigat alegerile nici cand au candidat ei. Hai s-o lasam pe asta cu miturile create pe bani, da?"

Sursa: Antena3

Sergiu Nicolaescu demisioneaza din PSD... Victor Ponta: "Basescu e o leguma politica"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x