Antena Căutare

Vasile Blaga isi doreste ca PDL sa guverneze din iarna

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat, sambata, ca partidul sau "trebuie sa guverneze din iarna", pentru a nu mai lasa USL "sa continue politica de a nu face nimic si de a provoca scandal dupa scandal".

"Avem nevoe sa guvernam din iarna, pentru a nu-i lasa sa continue aceasta politica de a nu face nimic, de a provoca scandal dupa scandal (...) Cum putem sa-l lasam sa guverneze pe principalul hot intelectual al tarii. Nu avem dreptul sa-i lasam la guvernare. Sa castigam alegerile, sa fim principalul partid", a spus Vasile Blaga, la reuniunea Ligii Alesilor Locali ai PDL.

Vasile Blaga a afirmat ca "iubeste" Alianta Romania Dreapta, dar "mai presus de toate" iubeste PDL si ca PDL va fi principalul partid care, "împreuna cu Ungureanu" si celelalte formatiuni din ARD vor obtine un scor electoral care îi va permite sa guverneze din iarna.

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro!

MRU: "Romania poate fi oricand o posibila tinta a unor actiuni teroriste"... Kelemen Hunor considera ca Romania trebuie sa amendeze Constitutia imediat dupa alegeri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x