Antena Căutare

Vasile Blaga, Sulfina Barbu, pe lista de invitati la nunta Elenei Basescu. Vezi ce alti lideri PDL merg la eveniment!

Din cei peste 400 de invitati la nunta Elenei Basescu vor fce parte si lideri ai partidului pe care il reprezinta in Parlamentului European. Vasile Blaga, presedintele PDL, Andreea Paul si Sulfina Barbu sunt doar cativa dintre politicienii care si-au anuntat prezenta la nunta fiicei presedinteui Traian Basescu.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat pentru Mediafax ca a fost invitat si va merge cu placere la eveniment.

Andreea Paul a declarat ca va purta o tinuta romaneasca si va decide impreuna cu sotul sau ce cadou le vor oferi mirilor. „Pun destul de putin pret pe tinuta dupa cum ati observat, pretul cel mai mare cand este vorba despre tinuta il pun pe: cumpara romaneste si consuma romaneste. Port haine romanesti, deci la nunta voi purta o rochie si incaltaminte romaneasca", a precizat vicepresedintele PDL pentru Mediafax.

Sulfina Barbu va fi si ea prezenta la eveniment si a precizat ca doreste sa faca un cadou folositor pentru casa mirilor.

De la nunta mezinei presedintelui nu vor lipsi nici Cristian Boureanu si Valentina Pelinel. Vicepresedintele PDL si sotia sa nu s-au hotarat inca ce cadou vor face tinerilor insuratei.

Foto: Intact Images

Adrian Sobaru, angajatul TVR care a sarit de la balconul Parlamentului, vrea sa fie deputat... Dan Voiculescu: "O noua suspendare a presedintelui, posibila si legitima"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x