Antena Căutare

Vasile Cepoi a demisionat din functia de ministru al Sanatatii

Vasile Cepoi si-a dat demisia, luni, din functia de ministru al Sanatatii. Sub-secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a fost numit ministru delegat.

Vasile Cepoi a acceptat propunerea premierului Victor Ponta de a prelua functia de consilier de stat al primului ministru pe probleme de Sanatate.

El este acuzat de Agentia Nationala de Integritate (ANI) de conflict de interese, care a sesizat in Directia Nationala Anticoruptie pentru cercetarea lui Cepoi in legatura cu atribuirea aparent ilegala a unui contract pe vremea in care inca era sef al DSP Iasi.

Cepoi este invinuit de savarsirea infractiunilor de conflict de interese, infractiuni impotriva intereselor financiare ale Comunitatii Europene, precum si a celor asimilate infractiunilor de coruptie, in legatura cu derularea unui proiect finantat prin POSDRU, pe vremea cand acesta era director al DSP Iasi.

Sursa: Antena3

FOTO: Intact Images

De la DNA, la procuror general: Daniel Morar, numit sef interimar la Ministerul Public... Victor Ponta: Licitatia pentru Oltchim a fost anulata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x