Antena Căutare

Vasile Cepoi, ministrul propus la Sanatate: Nu as alege sa lucrez cu Duta

Ministrul desemnat la Sanatate, Vasile Cepoi, spune ca a fost anuntat aproape in ultimul moment de propunerea de a prelua portofoliul Sanatatii. Dupa acceptarea ofertei acesta a declarat ca ar prefera sa lucreze cu altcineva la CNAS, in locul lui Lucian Duta.

"Am aflat nu cu multa vreme in urma, fiindca m-a sunat dl. Ponta si mi-a facut aceasta propunere. Am avut un timp de gandire, la nivel de cateva ore. Nu cunosc mecanismul deciziei, dar m-am considerat onorat de propunere. Cred ca s-a pornit de la faptul ca am lucrat mult la noua Lege a Sanatatii. Am inceput sa-mi alcatuiesc o echipa, bazandu-ma pe cei cu care am mai lucrat in minister si in tara. O sa o aflati, dupa ce guvernul va primi votul de investitura", a spus acestam conform DcNews.

Vasile Cepoi (58 de ani) este medic internist si nefrolog, membru al Academiei de Stiinte Medicale si a fost secretar de stat in guvernul Nastase, Boc si Ungureanu.

Cepoi a mai precizat ca a pregatit deja patru variante la Legea Sanatatii, impreuna cu grupul de lucru din minister.

Foto: Intact Images

"Curatenie de primavara": Victor Ponta vrea sa schimbe prefectii si secretarii de stat... Ministrul desemnat al Culturii, Mircea Diaconu, urmarit penal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x