Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Vela anunţă că adjunctul şefului IPJ Olt, care se afla la conducere în momentul în care a început ancheta poliţiştilor din cazul Caracal, a fost destituit

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, anunţă că adjunctul şefului IPJ Olt, care se afla la conducerea instituţiei în momentul în care a început ancheta poliţiştilor din cazul Caracal, a fost destituit, urmând a se face verificări cu privire la alte persoane cu funcţii de conducere din IPJ Olt, care ar avea legătură cu ancheta şi care se află în concedii medicale.

Adjunctul şefului IPJ Olt, comisarul şef Nicolae Alexe, a fost destituit în urma modului în care a fost gestionată ancheta privind răpirea celor două tinere la Caracal, în cursul anului trecut, a anunţat, marţi, în şedinţa de Guvern, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela. Acesta a precizat că urmează ca şi alte persoane din conducerea IPJ Olt, care în prezent sunt în concedii medicale. În acest context, primul ministru Ludovic Orban a solicitat ministrului de Interne să dispună verificări cu privire la concediile şefilor din IPJ Olt.

Sursa : news.ro

Recomandari