Antena Căutare

Verestoy Attila, cel mai bogat senator al Romaniei. Vezi ce avere are UDMR-istul!

Verestoy Attila se afla printre cei mai bogati 50 de cetateni romani si, totodata, este cel mai bogat senator al Romaniei, cu o avere estimata la 75 de milioane de euro de revista Capital. Iar in 2011, Verestoy Attila si-a consolidat averea, castigand 2,5 milioane de euro doar din plasamentele bursiere. Dar acest lucru nu l-a impiedicat sa se afla printre singurii alesi care si-au incasat integral indemnizatia lunara.

Senatorii Romaniei incaseaza indemnizatii nete lunare de 4.994 de lei, la care se adauga diurna pentru deplasarea in teritoriu (1954,8 lei) si diurna pentru deplasarea in Bucuresti (1824,28 lei), excluzand cheltuielile de cazare.

Iar Conform datelor publicate de Econtext, singurii senatori care au incasat, integral, aceste sume, in luna iunie 2012, sunt UDMR-istul Verestoy Attila si PSD-istul Ion Rotaru. In total, fiecare dintre cei doi a fost platit cu suma de 8.773,28 lei.

Alti senatori insa, au incasat fie indemnizatii mai mici, fie diurne de deplasare mai mici. Iar o serie de senatori nu au incasat ori si-au donat diurnele / parti din indemnizatii si diurne. Sumele cele mai mici au fost incasate de social-democratul Titus Corlatean (zero lei incasati de la Senat), liberalii Mircea Diaconu (1431,64 lei incasati in luna iunie), Nicolae Robu (2.571 lei) si conservatorul Dan Voiculescu (3.981 lei). Titus Corlatean este ministru in Guvernul Ponta, Mircea Diaconu a fost ministru, reluandu-si activitatea de senator dupa demisie, Nicolae Robu a devenit primar al Timisoarei, iar Dan Voiculescu a demisionat din functia de senator la data de 25 iunie. Verestoy Attila se afla in strainatate si nu a putut fi contactat.

Deputatul William Branza, in vacanta pe banii cotribuabilului: Vezi cat a costat deplasarea pedelistului in Grecia si It... Traian Basescu il da in judecata pe fostul inspector de la Transporturi care l-a acuzat de incedierea unui vas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x