Antena Căutare

Victor Ponta a semnat propunerea de numire a lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor

Premierul Victor Ponta a anuntat ca a semnat propunerea de numire a lui Ovidiu Silaghi in functia de ministru al Transporturilor si a precizat ca documentul va fi transmis luni dimineata presedintelui Traian Basescu.

Inainte de a pleca in Spania pentru o vizita oficiala, Ponta a anuntat ca a semnat propunerea de numire a lui Ovidiu Silaghi in functia de ministru al Transporturilor si ca a cerut secretarului general al Guvernului sa trimita documentul la Cotroceni luni dimineata, la prima ora.

Crin Antonescu a declarat, sambata seara, ca presedintele Traian Basescu i-a spus ca il lasa pe Victor Ponta interimar 45 de zile la Transporturi, pentru a finaliza privatizarea CFR Marfa, conform Mediafax. De asemenea, premierul a anuntat ca ii va transmite lui Traian Basescu propunerea de numire a lui Silaghi in functia de ministru si ca va astepta un raspuns. Acesta a apreciat ca nu are nicio logica sa mai conduca interimar Ministerul Transporturilor 45 zile, deoarece banii pentru cumpararea pachetului majoritar de actiuni la CFR Marfa trebuie platiti la 60 zile de la semnarea contractului.

Foto: Intact Images

Omar Hayssam nu se afla in Penitenciarul Jilava... Ponta: Nu dam afara oameni, desfiintam 60.000 de posturi vacante ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x