Antena Căutare

Victor Ponta despre Andreea Paul-Vass: Acest Emil Boc in fusta si pe tocuri

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declara luni, in cadrul unei coferinte de presa ca Andreea Paul-Vass, consilierul primului ministru, este "acest Boc in fusta si pe tocuri”.

"Va rog sa ma ajutati sa o intrebati pe doamna Vass cum e cu controlul la Sorin Blejnar, ca sunt sigur ca doamna Vass, acest domn Boc in fusta si pe tocuri, va reusi sa va raspunda",


Presedintele PSD a facut aceasta remarca in contextul in care s-a declarat pentru schimbarea managementului la companiile nationale cu unul privat. De asemenea, presedintele PSD a apreciat ca PDL nu va recurge niciodata la un astfel de lucru.

"Nu am incredere ca cei de la PDL sunt capabili sa faca ceva cinstit. Eu am auzit-o pe doamna Vass cand ne anunta ca se duce Corpul de Control al premierului la Sorin Blejnar. Nu vreti sa o intrebati dumneavostra, ca eu nu am ocazia, nu am relatii atat de sus-puse, ce a constatat Corpul de Control al primului-ministru la Sorin Blejnar?

Nu vreti sa o intrebati pe doamna Vass sau pe domnul Boc daca ANI a fost seziata vizavi de ceea ce presa a prezentat un caz clar de evaziune fiscala si de coruptie din partea celui care teoretic e seful Fiscului si ar trebuie sa combata evaziunea fiscala si el a primul evazionist dovedit",
a declarat Ponta.

Sursa: antena3.ro

Foto: Intactimages

Politicienii nu scapa de psihiatru... Emil Boc a castigat organizarea votului la congresul PDL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x