Antena Căutare

Victor Ponta: "In perioada imediat urmatoare, cine va ridica sabia, de sabie va muri"

Premierul Victor Ponta a declarat, dupa anuntarea rezulatelor exit-poll-urilor, duminica seara, ca isi asuma responsabilitatea de a conduce in continuare Guvernul USL si ca de maine vor incepe discutiile cu UDMR pentru o majoritate constitutionala.

"In aceasta seara speciala as vrea sa incept multumind tuturor romanilor care si-au exprimat dreptul de vot si care au votat cu gandul la viitor si nu la trecut. (...) Am castigat o batalie extrem de importanta. Dupa cele cateva momente de bucurie, de maine trebuie sa ne apucam din nou de treaba", a declarat Ponta.

"Imi asum responsabilitatea sa tratez cu respect opozitia, cu toate ca noi nu am fost tratati cu respect cand ne aflam in opozitie. (...) Dorinta USL este de a considera ca aceasta zi a pus capat unui razboi care a daramat Romania in ultimii ani. In perioada imediat urmatoare, cine va ridica sabia, de sabie va muri".

"Avem un avantaj urias, de maine putem discuta despre proiecte pentru o perioada de cel putin 4 ani. Avem misiunea de a forma un Guvern pentru toti romanii, pentru cei care au votat USL sau nu. Este un an in care trebuie sa depasim lupta politica, sa facem loc ratiunii", a mai spus premierul.

"In urma cu cateva minute am vorbit cu domnul Kelemen Hunor si mi-a confirmat faptul ca de maine vom incepe discutiile pentru a avea o majoritate constitutionala".

FOTO: Intact Images


Crin Antonescu: "Anul 2012 a fost anul victoriei impotriva regimului Basescu"... Gafa colosala! Vasile Blaga s-a incurcat in declaratii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x