Antena Căutare

Crin Antonescu: "Anul 2012 a fost anul victoriei impotriva regimului Basescu"

Liderul USL, Crin Antonescu, a declarat, duminica seara, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor, ca votul reprezinta "o victorie impotriva lui Traian Basescu" si ca este convins ca Victor Ponta va fi iar premier.

"As vrea sa multumim tutror cetatenilor care si-au exercitat dreptul de vot. Ei au aratat ca sunt constienti de faptul ca dreptul de vot este esenta democratiei", a spus Antonescu.

"Votul de astazi inseamna nu doar victoria unei formatiuni, e cel mai mare scor politic pe care o alianta l-a obtinut din '90 si pana azi, e victoria impotriva regimului Basescu, este sentinta dreapta, definitiva, ireconciliabila, pe care ati dat-o regimului Basescu", a completat acesta.

Crin Antonescu a precizat ca pe viitor politica externa a USL va fi orientata spre NATO si UE.

"Ii asiguram pe toti cetatenii Romaniei ca programul USL inseamna consolidarea si restabilirea statului de rept, democratie, orientare majora de politica externa a Romania: apartenenta la NATO, apartenenta la UE. NATO si UE nu sunt realizarile lui Traian Basescu, partidele noastre au facut enorm pentru ca aceste realizari sa fie posibile. Politica externa a USL va avea drept puncte cardinale aceste orientari".

"Acest vot este sentinta dreapta, irevocabila, pe care romanii i-au dat-o regimului Basescu. (...) Anul 2012 a fost anul victoriei impotriva regimului Basescu, iar anul 2013 trebuie sa fie anul victoriei impotriva crizei si a saraciei."

"Ii asigur pe toti romanii, nu doar pe cei care ne-au votat, ca programul USL inseamna consolidarea si restaurarea statului de drept in Romania", a incheiat Antonescu.

FOTO: Intact Images

Politicienii, printre primii votanti. Traian Basescu: "Votez pentru continuitate in drumul catre Vest"... Victor Ponta: "In perioada imediat urmatoare, cine va ridica sabia, de sabie va muri"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x