Antena Căutare

Victor Ponta: "Nu mai facem mini-recensamant"

Premierul Victor Ponta a anuntat marti ca guvernul a renuntat la mini-recensamant, deoarece ar putea aparea rezultate false si s-ar putea confrunta cu un eventual boicot din partea edililor.

Victor Ponta le-a cerut ministrilor ca listele electorale permanente sa fie verificate prin "mijloace administrative. El a cerut ca persoanele decedate sau fara cetatenie sa fie eliminate de pe liste.

"Va rog, domnilor ministri, sa procedati strict in conformitate cu solicitarile Curtii Constitutionale. E foarte clar ca ideea initiala a unui mini-recensamant nu poate functiona, pentru ca inteleg ca boicotul se continua si in acest caz si atunci am avea tot rezultate false, din moment ce li se tranteste usa in nas oamenilor. Va rog doar sa verificati cat mai rapid posibil, prin mijloacele administrative pe care le aveti, daca pe listele electorale permanente la 29 iulie 2012 s-au aflat persoane decedate, fara cetatenia romana sau diverse alte cazuri prevazute de lege. Daca veti reusi, fara sa-l suparati pe presedintele suspendat, sa ii scoateti de pe lista si pe generalul Pacepa si pe Elodia Ghinescu, nu poate fi decat in beneficiul si spre deliciul mass-media", a declarat Victor Ponta.

FOTO: Intact Images

Victor Ponta a fost numit ministru interimar la Justitie... Victor Ponta: "Sunt de acord cu Isarescu. Este nevoie de calm si dialog"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x