Antena Căutare

Victor Ponta: Regimul lui Traian Basescu are caracteristicile unuia fascist

Presedintele PSD Victor Ponta a comparat, in cadrul emisiunii "Subiectiv" de la Antena 3, regimul lui Traian Basescu si Miscarea Populara initiata de acesta cu regimul fascist de pe vremea lui Adolf Hitler.

Constructia aceasta Miscarea Populara este o miscare fascista. Traian Basescu si regimul lui au toate caracteristicile unui regim fascist. Ma bazez, in aceasta afirmatie, pe prigonirea institutiilor statului, instrumentarea de dosare politice, organizarea unor institutii ale statului, precum ANAF, sa lucreaze impotriva opozantilor politici sau a celor din presa, santajarea constanta a opozantilor politici si a presei (...) incalcarea grava a Constitutiei, politizarea tuturor structurilor


Pentru Iliescu, Miscarea Populara e legionara


Proiectul politic al PDL, cel al Miscarii Populare, vrea sa deruteze electoratul si seamana cu miscari extremiste de dreapta din anii '30, precum cea nazista, a apreciat Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD.

"Seamana cu miscarea anilor '30, cand se apela la formule din astea. Si Hitler a inceput cu asa ceva, si legionarii au inceput cu miscari asa-zis populare", a declarat Iliescu, adaugand ca "e o demagogie care cauta sa deruteze lumea si sa creeze o stare de confuzie generala in fata alegerilor".


Marian Oprisan despre PSD: "Si asa suntem pielea p... Acuma, si-n partid e criza!"... Cifrele lui Ponta pentru care "regimul lui Basescu" a bagat Romania in criza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x