Antena Căutare

Victor Ponta: "Sanziana Buruiana e o prezenta mai agreabila la Primaria Capitalei decat Elena Udrea"

Victor Ponta a oferit joi seara un punct inedit de vedere in cadrul emisiunii "Subiectiv". In privinta primariei Capitalei, Ponta a spus ca pana si Sanziana Buruiana este mai agreabila pentru functia de primar al Bucurestiului decat Elena Udrea.

"I felicit pe cei care au iesit in strada. Inseamna ca exista o speranta serioasa in Romania sa nu mai acceptam aceste lucruri. Noi nu mai avem structura societatii, si asta trebuie s-o reconstruim. E mai bine ca un medic si un sportiv sa fie mai cunoscut decat un politician", a declarat Ponta.

Ponta a confirmat faptul ca i-a facut o propunere lui Raed Arafat pentru a se alatura unui eventual guvern USL, din decembrie.

"I-am spus, domnul doctor, daca tineti la sistemul dvs, o sa va rog dupa luna decembrie sa reveniti sa va continuati munca din aceeasi pozitie. Nu sa stea in USL sau in alta formatiune politica. Domnia sa chiar este un tehnocrat. Scandalul cu Arafat a pecetluit soarta PDL-ului in 2012" a spus Ponta.

Intrebat cand va fi suspendat din functie presedintele Traian Basescu, Ponta a raspuns ca acest lucru se va intampla imediat ce USL-ul va avea majoritatea in Parlament.

"Daca pe 26 noiembrie avem alegeri si pe 27 avem majoritate in Parlament nu vom ezita sa declansam procedura de suspendare.

In ceea ce priveste cazul posibilului inlocuitor al lui Arafat, doctorul Ciuhodaru, Victor Ponta a atras atentia ca acesta s-a aflat in incompatibilitate de functii.

"ANI ar trebuie sa se sesizeze. Functia de parlamentar este incompatibila cu orice alta functie. Ciuhodaru ar trebui dat afara si 3 ani sa nu mai aibe ce sa caute in Parlament", a insistat Victor Ponta.

Despre Primaria Capitalei

"Sanziana Buruiana e o prezenta mai agreabila la Primaria Capitalei decat Elena Udrea", a comentat Victor Ponta candidatura mondena a vedetei la Primaria Bucurestiului.

Sper ca va candida doamna Udrea. Trebuie sa iasa in fata sa nu-l mai atace din spate. Am vazut un sondaj si domnul Oprescu are 94%. Sunt convins ca va fi un moment de schimbare impotriva personajelor care ne-au strigat viata", a incheiat Ponta.

Foto: Intact Images

Ancheta: Telegondola lui Flutur din parcarea de partid - Aria protejata Rarau, distrusa cu acordul DS Suceava... Presedintele UDMR: Nu vom sustine asumarea raspunderii pe Legea Sanatatii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x