Antena Căutare

Victor Ponta si-a depus candidatura in Gorj pentru un nou mandat de parlamentar

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, si-a depus, marti seara, candidatura la Biroul Electoral Judetean Gorj, pentru un nou mandat de deputat in Colegiul 6, Targu Jiu.

"Eu nu am contracandidati aici, singurul efort este sa-i conving pe oameni sa ma tina in echipa (...), e important sa aiba incredere oamenii in noi in continuare", a spus Ponta.

Presedintele PPDD, Dan Diaconescu, va fi contracandidatul sefului PSD, Victor Ponta, in colegiul 6 din Gorj. Patronul OTV, Dan Diaconescu, a anuntat inca de la inceputul lunii ca va candida oriunde in colegiul prim-ministrului Victor Ponta.

"Eu nu stiu cine candideaza si repet nu am nicio problema. Eu, unul, n-am nicio problema de contracandidati, ci doar vreau sa-i conving pe oameni ca echipa din 2004 merge mai departe", a declarat Ponta.

Premierul Victor Ponta candideaza pentru al treilea mandat consecutiv la Camera Deputatilor in Colegiul 6 Targu Jiu.

Sursa: Antena3

FOTO: Intact Images

Andronescu: "Vom redacta o OUG pentru ca decizia privind bacul profesional sa se finalizeze saptamana viitoare"... Senatorii isi schimba iar masinile! "Nu saraceste tara cand se cumpara 400 de Dacii pentru cei 400 de parlamentari!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x