Antena Căutare

Victor Ponta: "Sunt de acord cu Isarescu. Este nevoie de calm si dialog"

Premierul Victor Ponta s-a intalnit marti cu guvernatorul BNR Mugur Isarescu. Ponta a declarat ca s-a discutat despre "stadiul actual al vizitei CE, FMI si BM" si ca semnalele "sunt importante, de stabilitate, de predictibilitate".

Premierul a declarat ca este de acord cu Mugur Isarescu privind efectele tensiunilor politice.

"Indiferent de ce a fost pana pe 29 iunie o criza politica, institutiile statului, incepand cu BNR, functioneaza si isi fac datoria", a precizat Victor Ponta, adaugand ca este nevoie de "calm si dialog".

"Guvernul isi face datoria, nu mai intram in batalii politice si nu mai raspundem la atacuri politice", a completat premierul.

Intalnirea a avut loc dupa declaratiile de luni ale guvernatorului BNR.

"Folosesc cuvintele unui foarte bun prieten al Romaniei, personalitate in lumea finantelor, care mi-a spus chiar asa: <> (...) Asa judeca lumea, si nu trebuie uitat ca lumea aceasta este formata din piete de unde Romania ia sume importante ca sa-si finanteze deficitul bugetar si ca sa merg mai departe pentru a plati salarii, pensii. Deci, aici nu e vorba de o joaca a BNR si de o interferenta. Aici este vorba de a trasmite semnale foarte clare ca aceasta tara trebuie sa mearga inainte, institutiile trebuie sa-si faca datoria (...) Fiecare trebuie sa-si faca datoria, iar in materie de finante internationale, atentie, si in finante interne, mai mult decat in oricare alta parte, spun eu ca gura bate fundul, si il bate rau de tot. Si nu avem nevoi de asa ceva. Este un mesaj pe care il repetam."

FOTO: Intact Images

Victor Ponta: "Nu mai facem mini-recensamant"... Crin Antonescu: Ioan Rus a mintit si a procedat incorect...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x