Antena Căutare

Victor Rebengiuc: “Conducatorii Romaniei vor sa stearga fila de istorie scrisa de Regele Mihai”

Conducatorii Romaniei vor sa stearga fila de istorie scrisa de Regele Mihai, a spus marele actor Victor Rebengiuc, in exclusivitate, la Antena 3. La cei 78 de ani, maestrul se declara dezamagit de ceea ce se intampla in tara noastra si de lipsa unui viitor luminos pentru tineri.

Victor Rebengiuc a parcurs perioada negra a comunismului, cu gandul la monarhie. Iar in ziua de azi, monarhia, spune Rebengiuc, ar parea poate solutia pentru Romania.

"Eu m-am nascut in monarhie si mi-ar fi placut sa si mor in monarhie. Sa speram ca se va intampla lucrul acesta. Tocmai aici voiam sa ajung. Reprezentantii puterii, ca sa spun asa, incepand cu primul om in stat, nu au participat la acea sedinta solemna. Mi s-a parut ceva de un penibil ingrozitor. Si mai ales, nu declaratia, ci scena aceea, prost jucata pentru ca nu e un bun actor presedintele. Cand nu stia despre ce e vorba, cui sa transmita felicitari, de ce... Eu as fi jucat o mai bine", a spus Rebengiuc.

Iar nostalgia monarhiei l-a determinat pe maestrul Rebengiuc sa ingaduie aparitia sa intr-un viitor videoclip al trupei Vama. Este povestea unui rege singuratic ce se retrage in amintirile copilariei.

Sursa: Antena3.ro

Foto: Hepta

Crin Antonescu: "TVR este o institutie de propaganda a actualei puteri"... Victor Ponta, despre sansele lui Geoana la prezidentiale: "Enorme!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x