Antena Căutare

Videanu: "Anticipatele ar arunca Romania intr-o criza fara precedent"

Ministrul Economiei, Adriean Videanu, a comentat atitudinea opozitiei, care cere alegeri anticipate, dar liderul PDL spune ca acestea ar arunca tara in criza.

"Daca un politician isi face calculele pe sondajele de opinie de astazi, este cel putin naiv. Asta este naivitatea care razbate in momentul de fata din atitudinea celor de la PSD si PNL. Practic, orice majoritate se face pe voturile din Parlament, nu pe previziunea din sondajele de opinie", a spus Videanu intr-un interviu pentru Gandul.

"O criza politica peste criza economica actuala ar duce in mod automat la lipsa de credibilitate a Romaniei, ar aduce prejudicii de necuantificat in aceasta perioada. Dar naivitatea unor politicieni ii face sa se manifeste ca atare", a mai spus liderul democrat-liberalilor.

Ministrul s-a referit si la subiectul remanierii guvernamentale. "Aceasta decizie se ia intre presedinte si primul ministru pe baza deciziilor celor doi care au atributiuni constitutionale. Remanierea se face si nu se disecă".

Laszlo Tokes: "Romanizarea Secuimii din era comunista continua si astazi"... Voiculescu: "Romania are nevoie de presedinte, Pinocchio ne scufunda"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x