Antena Căutare

VIDEO! Campania electorala din Bucuresti, in viziunea lui Mircea Badea

Mircea Badea a comentat cu ironia care-l caracterizeaza felul in care isi fac politicienii campanie pentru alegerile locale din Bucuresti. Realizatorul emisiunii „In Gura Presei” crede ca bucurestenii au parte de candidati neinteresanti si ca intreaga campanie electorala este anosta si inepta.

Mircea Badea a facut o scurta analiza a metodelor de promovare pe care le-au ales canditatii la primariile de sector si la cea generala.

Vedeta de televiziune crede ca afisele si sloganurile alese de politicieni nu le fac deloc cinste.

„Campanai aia a lui Prigoana. Aia cu Plici de-aici!... Nici macar simpatic nu e pentru ca Iri, ala care trece pe sub masa cu mainile intinse deasupra capului, macar e cat cladirea. Si razi de el ca e cat cladirea. Bai, frate, uite-l pe Iri gigant! Uite-l pe Iri, micul gigantic! Si cum tine el umbreluta asa, cu sacoul ala rosu, cu frezulica. La ala macar rad."

Realizatorul TV a constatat ca cei mai multi politicieni apar incruntati pe afise si fac apel la cetateni in indemnurile lor electorale.

"Campanie electorala mai penibila, mai anosta... Toti umbla cu cetateanul in gura. Si toti se incrunta asa. Stii ca in Romania toti au senzatia ca esti mai serios cu cat esti mai incruntat Si se incrunta toti si zic: Domne, cetateanul, domne..."

Presedintele Parlamentului ungar a venit in Romania, in ciuda solicitarii romane... VIDEO! Mangalia: Campanie electorala cu pumni si picioare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x