Antena Căutare

VIDEO! Elena Udrea a venit cu bicicleta la munca: "Faceti-mi loc, ca stiti ca trec peste voi!"

Cu ocazia Zilei Europene Fara Masini, Elena Udrea si angajatii din Ministerul Turismului renunta la masini in favoarea bicicletelor pentru a se deplasa pana la munca.

"Senzatia este extraordinara! Vezi altfel Bucurestiul, esti complet liber, opresti cand vrei sau cand nu mai poti sa urci o bordura, dar, pe de alta parte, este foarte aglomerat. Nu ne-a certat nimeni... Daca va merge din ce in ce mai multa lume cu bicicleta, vor fi din ce in ce mai putine masini. Abia atunci va fi mai sigur mersul cu bicicleta. Am venit de acasa. Am facut 45 de minute, in mod normal fac 20-25 de minute. Mi-a fost un pic greu, dar oamenii ne-au inteles si ne-au incurajat"


Ministrul Dezvoltarii nu a pedalat in costum sport, ci intr-unul elegant si sobru: "Am vrut sa dau un semnal: bicicleta n-o folosesti doar cand vrei sa faci sport duminica in parc, ci poate fi un mijloc cu care sa te deplasezi prin oras. Fiind prima experienta de mers printre masini cu bicicleta, nu m-am incumetat sa port tocuri, dar probabil ca voi purta", a spus ministrul.

Dupa discutia cu jurnalistii, Elena Udrea si-a reluat pozitia pe bicicleta si a pornit la drum. "Faceti-mi loc, ca stiti ca trec peste voi!", le-a spus Udrea membrilor staff-ului.

Ministrul Turismului tine foarte mult la Ziua Europeana Fara Masini, care face parte din Saptamana Europeana a Mobilitatii, astfel incat niciun angajat al Ministerului nu a avut voie sa se foloseasca de masina in aceasta zi. Elena Udrea a declarat ca i s-a parut ca a vazut un secretar de stat in masina personala, dar a zis ca spera ca s-a inselat pentru ca deplasarea cu autoturismul personal sau de serviciu astazi inseamna o penalizare de 10% din salariu.

Vicepresedintele pedelist al Senatului, Petru Filip, ii contrazice pe Boc si pe Basescu : Regiunea nu poate exista fara ... Pedelistul Ioan Oltean despre prezenta Regelui in Parlament: ”Daca maine vine regele Cioaba si ne cere acelasi lucru?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x