Antena Căutare

VIDEO! Ponta: "Voi merge la Bruxelles"

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca va merge maine la Bruxelles, insa are "legitimatia data de Parlamentul Romaniei si nu de cinci judecatori numiti pe criterii politice", facand referire la faptul ca presedintele Traian Basescu nu ar fi trebuit sa reprezinte Romania la Consiliul European, deoarece nu are nici un fel de mandat din partea Parlamentului si nici a Guvernului.

"Stiti foarte bine ca in CCR presedintele Traian Basescu a numit niste oameni care intotdeauna i-au indeplinit dorintele", a declarat premierul Victor Ponta.

"Blocajul permanent la care presedintele Traian Basescu si cei cativa oameni care inca ii mai sunt credinciosi supun Romania nu poate fi acceptat si nu poate fi considerat normal in niciun fel de tara democratica", a mai subliniat premierul.

Vizibil deranjat de reprezentarea lui Traian Basescu la Consiliul European, Victor Ponta a mai spus ca presedintele a creat un conflict care este "impotriva interesului Romaniei".

"In acelasi timp, eu m-am prestat astazi in fata CCR, pentru ca eu cred ca, dincolo de oameni si de politizarea institutiilor, Romania are nevoie de institutii, Romania are nevoie sa poata functiona. Voi merge maine la Bruxelles", a mai spus premierul.

Foto: Intact Images

Gorj: Primar ajuns dupa gratii, la doar o zi de la depunerea juramantului... Curtea Constitutionala: Legea uninominalului pur, neconstitutionala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x