Antena Căutare

VIDEO! Ultima inregistrare a lui Mihail Boldea inainte de fuga din tara

Antena 3 a obtinut in exclusivitate inregistrarea unei convorbiri dintre deputatul Mihail Boldea si unul dintre inculpatii in dosar care s-a desfasurat cu numai o zi inainte ca demnitarul sa fuga din tara.

UPDATE 16:00. In cursul zilei de vineri, 16 martie, cu o zi inainte sa fuga din tara, Mihail Boldea a virat suma de 185.000 de euro in conturile a doi dintre inculpatii in dosar. Acest gest confirma actiunea lui de a influenta oamenii alaturi de care este judecat.

Interlocutorul lui Boldea era Stefan Lazar, care a mai fost cercetat si pentru trafic de persoane, trafic de minori si proxenetism. Discutia dintre ei ar fi avut loc la numai cateva ore dupa ce Stefan Lazar a aflat ca este cercetat in acelasi dosar ca si deputatul independent.

In inregistrare, Mihail Boldea se arata foarte ingrijorat de acuzatiile care se aduc si este speriat ca ar putea face pana la 20 de ani de inchisoare.

Deputatul l-ar fi ajutat pe Stefan Lazar, zis Bidiga", sa intre in posesia unui imobil de pe strada George Cosbuc din Galati, iar in ura tranzactiei s-ar fi obtinut bani proveniti din activitati ilegale.

Foto: ziuaveche.ro

Crin Antonescu: "PDL-istii au inceput sa fuga"... Sebastian Lazaroiu: USL va obtine un esec rasunator la locale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x