Antena Căutare

VIDEO! Vezi parcul acvatic pe care Udrea va plati 15 milioane de euro!

Elena Udrea cheltuie 15 milioane de euro pentru amenajarea unui parc acvatic la Baile Herculane. Constructia exclusivista va fi amenajata pe Platoul Coronini, locul unde se intalnesc o data pe an yoghinii MISA. Localnicii spun insa ca prioritatea ar trebui sa fie infastructura si mai apoi turismul.



"Un aqua parc de 150 de locuri va functiona pe tot parcursul anului si va ajuta la dezvoltarea turismului in Baile Herculane", a declarat Nicusor Vasilescu, primarul din Baile Herculane.

Autoritatile spera ca Aqua Parcul sa fie construit in cel mult 15 luni. Locuitorii din Baile Herculane nu sunt prea incantati de ridicarea unui parc de distractii in zona.

"Daca am avea posibilitate si ne-am putea duce ar fi frumos, dar nu ne permite bugetul, suntem pensionari si avem pensii foarte foarte mici. Nu ne permit buzunarele", spun oamenii.

Potrivit proiectului, parcul acvatic va fi construit pe Platoul Coronini - locul de intalnire al yoghinilor MISA. Constructii similare, care functioneaza pe tot parcursul anului, se mai gasesc doar in Ungaria si Austria.



Citeste si Antena3

Foto: ibiza-majorca.perfecttravelblog.com

Parlamentul, o putere slabita de scandaluri... Emil Boc: "Eu cred ca as fi reusit la BAC"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x