Antena Căutare

Viorica Dăncilă atacă din umbră: "Este aberant! Ați arătat încă o dată că nu cunoașteți realitățile din societatea românească"

Viorica Dăncilă a reacționat dur la declarațiile Ralucăi Turcan și ale ministrului Muncii, Violeta Alexandru, privind creșterea vârstei de pensionare la 70 de ani.

Viorica Dăncilă atacă din umbră: "Este aberant! Ați arătat încă o dată că nu cunoașteți realitățile din societatea românească"
Viorica Dăncilă | Hepta

Acesta este mesajul postat de Viorica Dăncilă pe pagina sa personală de Facebook:

"Declarațiile Ralucăi Turcan și ale ministrului Muncii, Violeta Alexandru, privind creșterea vârstei de pensionare la 70 de ani sunt pur și simplu aberante, în condițiile în care speranța de viață în România este de 75 de ani. Guvernul își mai arată o dată uriașul dispreț pe care îl poartă vârstnicilor și pensionarilor, cărora insistă să le refuze dreptul la o viață liniștită și la pensia pentru care au cotizat în timpul anilor de muncă.

Doamna ministru, nu puteți forța oamenii să muncească până la 70 de ani doar ca să nu mai fie nevoie să le plătiți pensiile! Pensia este un drept, nu o pomană, doamna ministru. Ați arătat încă o dată că nu cunoașteți realitățile din societatea românească și că nu vă pasă câtuși de puțin de oameni!", a spus Viorica Dăncilă.

Sebastian Iacob Moga este noul director general al Loteriei Române/ El a mai deţinut această funcţie, iar în prezent era... Marcel Ciolacu, ales preşedinte al PSD Buzău/ El şi-a anunţat colegii că ”sută la sută” vrea să facă parte din echipa ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august Duminica, 21.07.2024, 11:45
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x