Antena Căutare

Liviu Dragnea a fost încarcerat! Viorica Dăncilă, declarații de ultimă oră: ”Rămâne de văzut dacă vom avea moțiune de cenzură!”

Liviu Dragnea a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova din Capitală, iar în același timp Viorica Dăncilă a anunțat că nu-și va da demisia, ea urmând să continue programul de guvernare. 

Liviu Dragnea a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova din Capitală, iar în același timp Viorica Dăncilă a anunțat că nu-și va da demisia, ea urmând să continue programul de guvernare.

Dragnea, îmbrăcat în dungi, a ajuns la Rahova. Prima imagine cu Liviu Dragnea în mașina care l-a dus la închisoare

”Condamnarea președintelui în funcție reprezintă un moment dificil. Uman vorbind, este o dramă atât pentru el ca persoană, cât și pentru familia lui. Noi suntem alături de el și de familia sa. Vreau să precizez faptul că suntem un partid unit. PSD a strâns rândurile. Mâine am convocat Biroul Permanent Național la ora 11:00, CEx, la ora 18:00. Împreună vom lua deciziile și vom vedea unde am greșit.

Citește și: Liviu Dragnea a fost încarcerat. Momentul în care a ajuns la Penitenciarul Rahova. Video

Vreau să asigur că nu îmi vori da demisia, indiferent de solicitările unora sau altora, vedem dacă va fi o moțiune de cenzură. Suntem un partid responsabil, avem o guvernare responsabilă, încă deținem președinția rotattivă. Mulțumesc electoratului, vom face o analiză și vom veni cu soluții să le recâștigăm încrederea. Una dintre cele mai bune măsuri este să continuăm programul de guvernare început în 2016. Nu există tabere în partid.”, a declarat Viorica Dăncilă, potrivit Antena 3.

Liviu Dragnea a fost încarcerat. Momentul în care a ajuns la Penitenciarul Rahova. Video... Ministrul de Externe Meleşcanu cere scuze românilor din Diaspora că i-a ținut la coadă să voteze: "Regret"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x