Antena Căutare

Voinescu: In sufletelul sau robust si roz, Ponta adora comunismul, dar pare mai mult decat un comunist

Liderul PSD Victor Ponta, "in sufletelul sau robust si roz", adora comunismul, dar in prestatia politica "pare a fi mai mult decat un comunist", sustine deputatul PDL Sever Voinescu pe blogul sau. Acuzat de presedintele social-democrat ca se comporta ca un fascist, Voinescu sustine ca Ponta este prea orbit de la atata tinut "de manuta de presedintle Ion Iliescu si de adoratia infantila pentru alde Che Guevara" pentru a intelege semnificatia termenului folosit.

Samanta discordiei dintre cei doi politicieni a fost aruncata acum cateva zile de parlamentarul democrat-liberal care a tinut sa avertizeze public faptulca PSD doreste sa "incinga" strada in scopuri politice, prin declaratii publice menite sa instige la violenta, in cadrul manifestarilor sindicaliste de protest de miercuri.

"Topaind voios prin politica, domnul Victor Ponta foloseste cuvinte fara sa le citeasca instructiunile de utilizare. Ma face fascist. Orbit de adoratia infantila pentru alde Che Guevara si dus de manuta prin istoria recenta a societatii romanesti de domnul Ion Iliescu, presedintele PSD habar n-are ce-i aia fascist si persista intr-o ratacire induiosatoare. si ca sa nu lase nici un dubiu asupra confuziei in care se afla, domnul Ponta ma citeaza ca fascist alaturi de Adolf Hitler", scrie Voinescu.

Deputatul PDL sustine ca el nu a facut altceva decat sa exprime o ingrijorare, aceea de a vedea mitingul sindical de miercuri deturnat de subteranele politice.

"De unde ingrijorarea? Din declaratiile domnului Ponta. si ale domnului Dragnea. De ce sa ne ingrijoreze ceea ce spune domnul Ponta? (Nimic insinuant in aceasta intrebare!) Pentru ca istoria partidului sau este incarcata - prea incarcata - in privinta manipularii politice a protestelor sindicale. Mineriadele anilor '90 si amestecul partidului domnului Ponta in aceste mineriade sunt fapte istorice certe. Multe alte greve au fost executate la ordin pesedist", mai scrie Voinescu.

In opinia lui Sever Voinescu, semnalele de alarma trase de democrat-liberali au fost utile si au avut "mica lor contributie" la buna desfasurare a mitingului.

"In rest, mai am un singur lucru de spus: prin 1990 eram legionari, acum suntem fascisti. Persoanele care ne-au numit astfel sunt, evident, diferite. Gandirea este, evident, aceeasi", adauga deputatul PDL.

La P.S., Sever Voinescu face o comparatie explicativa intre comunism si fascism: "Ca sa-l lamuresc, totusi, pe domnul Ponta cum e cu Hitler si cu fascismul, ii spun ca relatia dintre diabolicul furher si fascism a fost similara cu relatia dintre domnia sa si comunism. in sufletul lui, Hitler era un admirator al fascismului, dar in actiunea politica a fost mult mai mult decat un fascist. La fel si domnul Ponta, in sufletelul sau robust si roz, nazdravanul pesedist adora comunismul, dar in prestatia politica pare a fi mai mult decat un comunist".

Austeritate la Camera Deputatilor? Conducerea a taiat cu 20% banii pentru deplasari, bunuri si servicii... Angajari "de criza" la Senat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x