Antena Căutare

Simona Halep invinsa de Serena Williams. Cum a reactionat presa internationala si ce urmeaza pentru Simona

Simona Halep invinsa de Serena Williams. Cum a reactionat presa internationala si ce urmeaza pentru Simona

Simona Halep a fost invinsa azi de Serena Williams: 1-6 (20 minute), 6-4 (37 minute), 4-6 (50 minute)

Cum poate păstra Simona locul 1 (toate cele 4 conditii trebuie indeplinite)

Petra Kvitova pierde sfertul de finala cu Barty;

Naomi Osaka pierde sfertul de finala cu Svitolina;

Elina Svitolina nu ajunge în finala;

Karolina Pliskova nu castiga titlul.

Sinteza jocului:

Darren Cahill a explicat pentru ESPN: “Simona a inceput slab, a jucat excelent in setul secund, iar in decisiv, acel game de la 3-2, cel mai lung, a fost crucial. Din pacate, l-a pierdut si asta a dus la pierderea meciului. La 3-2, Simona a avut trei mingi de break. Trebuia sa-si foloseasca backhandul în lung de linie, pe mingea a doua a Serenei. A avut sansa asta de cateva ori, dar nu a reusit sa profite de ea. Pentru ca Williams a avut foarte mult de suferit atunci cand Simona si-a folosit backhandul"

Simona Halep invinsa de Serena Williams. Cum a reactionat presa internationala si ce urmeaza pentru Simona

Ce urmeaza pentru Simona Halep

Simona va reveni pe teren in weekendul 9-10 februarie, cu ocazia jocului de Fed Cup dintre Cehia si Romania. Apoi, va lua parte la Qatar Total Open, programat la Doha in perioada 11-16 februarie si dotat cu premii in valoare totala de 916.131 de dolari.

Ce a scris presa internationala despre meci:

Site-ul oficial al Australian Open: "Septupla campioana isi confirma superioriatea. Serena Williams o elimina pe numarul 1 WTA, Simona Halep, cu scorul de 6-1, 4-6, 6-4 si se califica in cel de-al 12-lea ei sfert e finala de la Australian Open"

L'Equipe: "Victorioasa in 2017 si absenta in 2018, Serena Williams se califica din nou in sferturi la un Grand Slam in detrimentul numarului 1 mondial, Simona Halep"

Tennis Magazine: "Serena Williams trece de numarul 1 WTA, Simona Halep, cu scorul de 6-1, 4-6, 6-4 si isi castiga locul din sferturile de finala dupa un meci ce putea fi usor finala din acest an de la Australian Open. A fost unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale turneului, ambele jucatoare evoluand la un nivel extrem de ridicat"

Sports.fr: ""Numarul unu mondial, Simona Halep, s-a inclinat in optimile de finala de la Australian open, invinsa de o Serena Williams ce a etalat o forta impresionanta"

Marca: "Serena se salveaza in fata Simonei Halep si viseaza in continuare la titlul cu numarul 24"

Mesajul șocant pe care l-a scris un polițist pe Facebook după ce a aflat cât câștigă un infirmier debutant... Vești bune pentru mii de români! În ce condiții pot să beneficieze de concediu de până la un an de zile și o indemnizați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x