Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

„Atenție, cad pisici din tavan!”. Situația incredibilă la Spitalui Judeţean Constanţa! FOTO

Câteva pisici au dărâmat o bucată din tavanul secţiei de Radiologie a Spitalului Judeţean Constanţa, după ce au reuşit să se infiltreze în plafonul fals, în timpul unor lucrări la sistemul de ventilație.

Au căzut pisici din tavan la Spitalui Judeţean Constanţa.

La un moment dat, două pisici care se alergau în tavan au căzut printr-una dintre găurile existente, una din ele nimerind în brațele unui bărbat care aștepta să îi vină rândul la radiografie.

Pe hol erau mai mulți pacienți trimiși de la Urgență dar nu au fost afectați de situația bizară. Pisicile s-au ascuns sub scaune

Soția pacientului în brațele căruia a aterizat o pisică susține că bărbatul ei era pe targă, iar pisicile ar fi căzut odată cu plăcile de tava fals. Femeia s-a arătat indignată că nimeni nu a luat măsuri pentru evitarea unui asemenea incident.

În urma accidentului, nimeni nu a fost rănit, însă reprezentanţii spitalului au demarat o anchetă.

Ne pare rău pentru incidentul creat. S-a demarat o anchetă în acest caz. Vă aducem la cunoştinţă că s-a ajuns la această situaţie din pricina faptului că se lucrează la sistemul de venţilaţie din imediata apropiere a locaţiei în cauză, iar piesele lipsă de plafon fals au fost îndepărtate de către muncitori. Având în vedere situaţia creată, plafonul va fi completat la loc. De altfel, vom contacta o firma specializată pentru a îndepărta animalele, în condiţii de siguranţă, astfel încât să nu se mai întâmple incidente de acest gen", au transmis reprezentanţii Spitalului Judeţean Constanţa.

În acest caz a reacţionat şi prefectul judeţului Constanţa, George Niculescu, care a transmis că „incapacitatea autorităţilor locale/judeţene de a rezolva problemele din sistemul de sănătate, de peste 30 de ani, începe să producă efecte negative”.

„Am luat legătura cu conducerea Spitalului Judeţean şi am aflat faptul că acest incident a avut loc pe un culoar ce duce spre zona de Radiologie. Am primit asigurări că nici o persoană nu a avut de suferit. De altfel, nicio persoană nu s-a prezentat la UPU pentru a solicita îngrijiri medicale în urma acestui eveniment.

Din punctul meu de vedere, incapacitatea autorităţilor locale/judeţene de a rezolva problemele din sistemul de sănătate, de peste 30 de ani, începe să producă efecte negative. În cazul unei unităţi medicale, veche de aproximativ 50 de ani, consider că astfel de evenimente se pot evita doar prin realizarea unor investiţii considerabile in reabilitarea completă a Spitalului Judeţean", a transmis prefectul Constanţei.

Recomandari