Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

A fost Emi Pian asasinat la comandă? Ce anunțase interlopul, cu doar două zile înainte de crimă: „Fără ei, n-am putea să existăm”

Accident, legitimă apărare sau crimă la comandă? Cu doar două zile înainte de a fi ucis, liderului clanului Duduianu „i-a scăpat” o declarație șocantă pentru interlopii din București.

A fost Emi Pian asasinat la comandă? Ce anunțase interlopul, cu doar două zile înainte de crimă: „Fără ei, n-am putea să existăm”

Ultimele declarații ale lui Emi Pian i-ar putea duce pe anchetatori într-o direcție nouă. În timp ce presupusul criminal al liderului clanului Duduianu a declarat că, de fapt, el ar fi fost cel atacat de Pian, o înregistrare video cu temutul interlop ar putea fi cauza adevărată a morții acestuia.

„O să auziți ce n-ați auzit în viața voastră. Și voi și IGP-ul și Capitala și tot!

Înconjurat de familie, Emi Pian a intrat live, pe Facebook, cu doar două zile înainte de crimă. La un moment dat, interlopul face o promisiune ce i-ar fi putut pune în alertă pe rivalii Duduienilor.

„Vă pun și eu o melodie și după aia faceți ce vreți voi. Cât avem, cumătrul meu, aici? 650? Mă, când ajungeți la 1.000 o să auziți ce n-ați auzit în viața voastră. Și voi și IGP-ul și Capitala și tot! Oricum îi respect pe toți, respect toată Poliția Română deoarece își fac treaba, fără ei n-am putea să existăm. Că intră lumea peste noi în casă, ne bate pe stradă! Poliția cât exist, existăm și noi! E adevărat, tată? Dacă n-ar fi poliția, ar fi foarte greu pentru mine, unul, greu. Ar fi junglă strada!”, a povestit Emi Pian în ultimul live pe care l-a avut pe contul lui de socializare.

Două minute mai târziu, transmisiunea de pe rețeaua socială s-a încheiat. După nici două zile, Pian era chemat în casa în care a fost ucis.

Emi Pian ar fi încălcat o regulă importantă a interlopilor

Vineri dimineață, bărbatul bănuit că l-ar fi înjunghiat pe Emi Pian a fost adus la audieri. Acesta nu a negat crima, însă susține că a acționat în legitimă apărare.

În noaptea crimei, Emi Pian și Ciprian Napy, din clanul Rinu, alături de mai mulți apropiați, s-ar fi întâlnit la o partidă de barbut undeva în cartierul Giulești

S-ar părea că există o „regulă nescrisă” ce spune că nu se poate împrumuta o persoană de la un alt clan cu camătă pentru jocul de barbut. Tocmai de aceea, agresorul i-ar fi reproșat lui Emi Pian faptul că de mai multă vreme împrumuta astfel oameni de pe teritoriul deja acaparat de el și i-a spus că ar trebui să înceteze, potrivit antena3.ro. Mai multe detalii despre acest subiect puteți citi AICI.

Recomandari