Antena Căutare

Doliu imens în presa românească! A murit un mare jurnalist! Toți colegii de breaslă plâng la căpătâiul lui

Jurnalistul și scriitorul Constantin Joromir a murit la vârsta de 75 de ani după o lungă perioadă de suferință.

Doliu în presa românească! Marele jurnalist, supraintitulat și ,,părintele ziarului Revoluției'' s-a stins din viață lăsând multă durere în urma sa. Unde îl pot însoți pe ultimul drum colegii și oamneii care l-au iubit

Jurnalistul și scriitorul Constantin Joromir a murit la vârsta de 75 de ani după o lungă perioadă de suferință. În tumultoasa sa carieră și opere jurnalistice, Constantin Jomir a reușit să își păstreze extrem de bine obiectivitatea și să realzieze cu măiestrie articole de excepție.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, părintele fondator al ziarului Revoluției din Vaslui, Adevărul de Vaslui, a sărbãtorit 75 de ani de viatã. Acesta era grav bolnav, iar familia se pregãtea pentru ce era mai rãu.


Constantin Jomir lasã în urmã o bogatã mostenire culturalã, urmând a fi înmormântat în cimitirul Eternitatea din Vaslui, în cursul zilei de joi, potrivit vremeanouă.ro.

Facturile la întreținere au explodat în lunile de iarnă! Cât au ajuns să plătească românii pentru încălzirea apartamente... Un avocat renunță la alocația copilului său nenăscut: ”Ce îi pot răspunde lui când mă va întreba de ce i-am acceptat alo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x