Antena Căutare

A născut în secret și a îngropat copilul în curtea casei. Femeia este medic rezident în Oradea

Un medic rezident din Oradea este suspectat de pruncucidere după ce cadavrul bebelușului pe care l-a născut în secret acum patru ani a fost găsit în curtea casei. 

Un medic rezident din Oradea este suspectat de pruncucidere după ce cadavrul bebelușului pe care l-a născut în secret acum patru ani a fost găsit în curtea casei.

Medic rezident la Secția de Chirurgie a Spitalului Județean din Oradea, Nadia Lupo este cercetată de către polițiști după ce cadavrul bebelușului a fost descoperit în curtea casei din comuna bihoreană Aușeu.

„Se fac cercetări pentru omor, însă nu există suspect în cauză. Cadavrul copilului a fost dus, pentru necropsie, la Serviciul de Medicină Legală Bihor, pentru a se determina vârsta şi circumstanţele în care a murit”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Maria Cotrău.

Femeia în vârstă de 31 de ani a născut în anul 2015 la Maternitatea Oradea, un copil sănătos care a fost luat în evidențele maternității și pe numele căruia a fost eliberat un certificat de naștere. În schimb niciun dintre rudele femeii sau colegii de muncă nu a știut nimic despre sarcină sau copil.

Povestea a fost descoperită în luna august, în momentul în care medicul s-a căsătorit şi s-a prezentat la Serviciul de Evidenţă al Populaţiei pentru a-şi schimba Cartea de Identitate odată cu schimbarea numelui.

I-a fost solicitat o copie a certificatului de naștere a copilului, însă femeia a negat faptul că este mămică motivând că a fost o eroare în sistemul informatic. Verificările au dovedit că datele erau reale, iar copilaşul pe care îl născuse ar fi murit, osemintele acestuia fiind găsite în curtea unei case.

Medicul rezident și-a profesat meseria până pe 4 septembri când a intrat în concediu, în ciuda acuzațiilor asupra femeii.

Decizie bombă în privința pensiilor! Greșeala ce poate lăsa multe categorii de pensionari FĂRĂ bani... S-a anunțat! Ce pățesc cei care aruncă chiștoacele de la țigări pe stradă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x