Antena Căutare

A născut și și-a abandonat bebelușul în toaleta benzinăriei! Noua mamă s-a urcat liniștitiă în autobuz și și-a văzut de drum

Angajații unei benzinării din Satu Mare au trăit spaima vieții în momentul în care au descoperit un bebeluș abia venit pe lume. Mama celui mic s-a urcat într-un autocar și și-a văzut de drum liniștită, imediat după ce a născut. Câteva ore mai târziu, a ajuns de urgență pe mâna medicilor.

Gestul unei femei de 30 de ani i-a şocat pe angajaţii unei benzinării din Satu Mare. Tânăra a născut într-o toaletă, iar apoi s-a urcat în autocarul cu care venise, fără copilul abia adus pe lume!

Femeia şi-ar fi abandonat bebeluşul într-un tomberon.

Ţipetele nou-născutului au fost auzite însă de un angajat, care a alertat poliţia. În tot acest timp, femeii i s-a făcut rău în autocarul cu care voia să ajungă în Botoşani.

Şoferul a sunat la 112, iar medicii veniţi să o ajute şi-au dat seama imediat că femeia abia născuse. Tânăra a fost dusă la audieri, iar bebeluşul a ajuns la spital şi este acum în afara oricărui pericol.

Peste 300 de focare de COVID-19, în România. Autoritățile așteaptă „scenarii grele” și nu exclud „măsuri mai drastice”... „Plângeau de foame și de sete și nu înțelegeau ce li se întâmplă”. Trei copii cu COVID-19, experiență traumatizantă! Cum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x