A născut și și-a abandonat bebelușul în toaleta benzinăriei! Noua mamă s-a urcat liniștitiă în autobuz și și-a văzut de drum

Angajații unei benzinării din Satu Mare au trăit spaima vieții în momentul în care au descoperit un bebeluș abia venit pe lume. Mama celui mic s-a urcat într-un autocar și și-a văzut de drum liniștită, imediat după ce a născut. Câteva ore mai târziu, a ajuns de urgență pe mâna medicilor.

Gestul unei femei de 30 de ani i-a şocat pe angajaţii unei benzinării din Satu Mare. Tânăra a născut într-o toaletă, iar apoi s-a urcat în autocarul cu care venise, fără copilul abia adus pe lume!

Femeia şi-ar fi abandonat bebeluşul într-un tomberon.

Ţipetele nou-născutului au fost auzite însă de un angajat, care a alertat poliţia. În tot acest timp, femeii i s-a făcut rău în autocarul cu care voia să ajungă în Botoşani.

Şoferul a sunat la 112, iar medicii veniţi să o ajute şi-au dat seama imediat că femeia abia născuse. Tânăra a fost dusă la audieri, iar bebeluşul a ajuns la spital şi este acum în afara oricărui pericol.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri