Antena Căutare

A stat câteva ore la plajă și a doua zi s-a trezit cu fața umflată: „Arăt ca o veveriță”. Dermatologii trag un semnal de alarmă

O femeie care a stat la plajă fără protecție solară s-a ales cu o intoxicație solară. Fața i s-a dublat în câteva ore și totul a scăpat de sub control. Ce dezvăluiri a făcut ea.

colaj foto cu femeia care a făcut intoxicație de la soare Galerie
O femeie care a stat la plajă fără protecție solară s-a ales cu o intoxicație solară. Fața i s-a dublat în câteva ore și totul a scăpat de sub control. Ce dezvăluiri a făcut ea. | Tik Tok

O femeie a suferit o alergie teribilă la soare care o face să arate ca o veveriță. Femeia a plecat în vacanță și a vrut să se bucure cât mai mult de plajă și soare, dar nu s-a gândit că momentul ei de relaxare s-ar putea transforma în ceva atât de grav. La câteva ore de când s-a expus la soare, femeia a observat că fruntea începe să i se umfle. Ce s-a întâmplat apoi.

Femeia care s-a ales cu o intoxicație puternică la soare trage un semnal de alarmă. Imagini de nerecunoscut

Lio a ales să petreacă o vacanță în Europa de Sud, în Canaria, Spania. A vrut să se bronzeze sănătos, doar că nu a folosit suficientă protecție solară, așa că ochii i s-au umflat, iar fața și-a dublat volumul. Acum, femeia vrea să tragă un semnal de alarmă.

„Mă așteptam să mă bronzez frumos în vacanță, dar m-am ales cu o alergie la soare”, a spus ea într-un videoclip postat pe o rețea de socializare.

La o zi de la expunerea la soare, a mai povestit ea, s-a trezit cu ochiul stâng umflat și nu putea vedea.

Femeia care a devenit dependendă de solar. Cum arată acum, după mai multe ședințe de bronzare. De ce o critică cei care o văd

„În curând, nu am putut deschide ochiul și tot se înrăutățea", a mai spus ea. Între timp, a decis să mai ațipească puțin, însă când s-a trezit situația se agravase.

„M-am trezit cu ochii umflați. Erau închiși și nu vedeam nimic. Arătam ca un veveriță, era rău", a spus ea.

Pe lângă semnele vizibile ale intoxicației cu soare, Llio s-a mai ales cu dureri, roșeață și o erupție cutanată timp de o săptămână înainte ca antihistaminicele să le mai calmeze.

În videoclipul postat pe rețeaua de socializare, femeia a reamintit tuturor că există modalități de a preveni aceeași situație dificilă.

„Nu uitați să purtați cremă de soare”, a avertizat ea.

Intoxicația solară este un caz sever de arsuri solare, care este o reacție la razele ultraviolete (UV) dăunătoare ale soarelui.

Ce este intoxicația solară și cum să o recunoști

Intoxicația solară este o formă severă de arsuri solare, care aduce consecințe sistemice suplimentare. Intoxicația solară nu este numai roșeața obișnuită a pielii cu care ești obișnuit în primele zile de vacanță de vară.

O familie a plecat într-o vacanță pe plajă, dar valurile mării i-au adus un telefon nou. Ce a urmat când l-au deschis

Dermatologii avertizează că se poate întâmpla oricui dacă rămâne la soare pentru o lungă perioadă de timp fără protecție. Purtarea de protecție solară, ochelari de soare, o pălărie și îmbrăcăminte de protecție poate proteja împotriva reacției. O arsura solară normală începe, de obicei, în câteva minute sau ore după expunerea la soare și poate provoca roșeață, mâncărime, căldură, durere și sensibilitate.

Cel mai proeminent simptom este senzația că ești răcit sau ai gripă. Această senzație este greu de trecut cu vederea deoarece vara nu este sezonul tipic pentru astfel de probleme de sănătate.

Pe de altă parte, intoxicația cu soare are simptome mai grave și poate necesită asistență medicală.

Starea pielii poate duce la erupții cutanate, vezicule, febră și frisoane, greață, deshidratare, și confuzie.

Care este pluralul cuvântului ”drob”. Cum ceri mai multe bucăți la magazin... Rugăciuni în Săptămâna Luminată pentru sănătate și pace în casă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x