Antena Căutare

A1.ro, lider în categoria Divertisment cu 4.248.956 vizitatori unici în luna septembrie

În luna septembrie, A1.ro și-a menținut poziția de lider în categoria Divertisment, cu 4.248.956 vizitatori unici. Tot în această perioadă, aplicația mobilă Antena 1 fost accesată de 148.795 vizitatori unici, ocupând prima poziție în topul aplicațiilor cu cea mai mare audiență din România.

singla antena 1 pe un fundal alb
În luna septembrie, A1.ro și-a menținut poziția de lider în categoria Divertisment, cu 4.248.956 vizitatori unici. Tot în această perioadă, aplicația mobilă Antena 1 fost accesată de 148.795 vizitatori unici, ocupând prima poziție în topul aplicațiilor cu cea mai mare audiență din România. | Antena 1

A1.ro, platforma de video entertainment care le aduce fanilor Antena 1 cele mai noi știri despre show-urile și vedetele lor preferate, este de 84 luni consecutive lider în categoria Divertisment, potrivit SATI (Studiului de Audiență și Trafic Internet).

Aplicația Antena 1 și-a menținut poziția de lider în topul aplicațiilor

Aplicația Antena 1 și-a menținut poziția de lider în topul aplicațiilor cu cea mai mare audiență din România, cu 148.795 vizitatori unici. Singura aplicație care a reușit să o “detroneze” în aces an a fost ObservatorNews, deținută tot de Intact Media Group.

A1.ro și aplicația Antena 1 permit pasionaților de entertainment să rămână în permanentă legătură cu emisiunile și starurile lor preferate. De asemenea, telespectatorii fideli ai show-urilor au ocazia să-și suțină favoriții și să îi păstreze în competiții până în fazele finale ale acestora.

În categoriile video dedicate fiecărui show, publicul găsește cele mai tari momente din producțiile care au cucerit audiențele TV. Ultimele noutăti și exclusivităti despre vedetele și show-urile favorite sunt disponibile în comunitatea online a postului, atât pe site-ul a1.ro, cât și în aplicația Antena 1.

Rezultate Loto 2 octombrie 2022. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plu... (P) Sondaj eJobs: 45% dintre angajați încearcă, în acest moment, să-și schimbe jobul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x