Antena Căutare

ACCIDENT VIIȘOARA. Lista victimelor din accidentul de la Viișoara. Opt familii vor fi îndoliate de Paște. O mamă și-a pierdut ambii fii în tragedie

Nouă persoane au murit în judeţul Neamţ, după ce microbuzul în care erau a căzut în canalul de fugă al râului Bistriţa. După primele cercetări, poliţiştii nemţeni afirmă că o posibilă cauză a producerii accidentului ar fi explozia unui pneu. În plus, microbuzul nu era destinat transportului de persoane, dispunea de nişte bănci improvizate.

Nouă persoane au murit în judeţul Neamţ, după ce microbuzul în care erau a căzut în canalul de fugă al râului Bistriţa. După primele cercetări, poliţiştii nemţeni afirmă că o posibilă cauză a producerii accidentului ar fi explozia unui pneu. În plus, microbuzul nu era destinat transportului de persoane, dispunea de nişte bănci improvizate.

Cele nouă persoane care și-au găsit sfârșitul în accidentul de la Viișoara sunt:

Gabriel Nistor (25 de ani) din Săvineşti

Ciprian Nistor (22 de ani) din Săvinești

Ştefan Vîrlan, de 26 de ani, din Podoleni

Dan Bleambă, de 45 de ani, din Făurei

Denis Bleambă, de 19 ani, din Făurei

Ionuţ Tănase, de 26 de ani, din Făurei

Ionuţ Nechifor, de 17 ani, din Făurei

Constantin Lupu, de 19 ani, din Deleni, Iaşi

Ştefan Vrabie, de 45 de ani, din Bîrgăuani.

Singurul supraviețuitor al accidentului din Neamț soldat cu nouă victime este Ionuț Vîrlan, care a început să plângă atunci când a aflat că doar el a scăpat cu viață din teribilul accident. Bărbatul se află în acest moment internat în spital.

Citește și: Cele mai mari TRAGEDII RUTIERE din România! Locurile morții: Viișoara, Huțani, Valea Huzunului, Scânteia. După ce au murit 48 de oameni într-un accident, locul a fost denumit ”Podul celor 48 de cruci”
Poliţiştii susţin că în maşina căzută în râul Bistriţa se aflau persoane cu vârste cuprinse între 17 şi 45 de ani.

Sursă: Mesagerul de Neamț

ACCIDENT VIIȘOARA. Detalii cutremurătoare ies la iveală după ce nouă oameni au murit: ”Toate cele zece victime lucrau la... ACCIDENT VIIȘOARA. Primele imagini cu momentul accidentului din Neamț, în care și-au găsit sfârșitul nouă oameni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x